IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Притежателите на карти на Райфайзенбанк ще плащат сметки през банкомат

Чрез системата могат да се заплащат всякакви сметки на търговци, регистрирани в системата ePay за плащания през банкомат

16:38 | 15.06.06 г.
Автор - снимка
Създател
Притежателите на карти на Райфайзенбанк ще плащат сметки през банкомат

Притежателите на дебитни и кредитни карти, издадени от Райфайзенбанк могат да правят плащания до най-различни стоки и услуги чрез менюто bPay на всеки банкомат. Услугата е достъпна без допълнителна регистрация или посещение в банката.

Чрез системата могат да се заплащат всякакви сметки на търговци, регистрирани в системата ePay за плащания през банкомат. А картодържателят може да получава и извлечение за последните пет транзакции, извършени с картата.

Чрез менюто bPay на всеки банкомат, притежателите на карта от Райфайзенбанк могат да извършват плащания към мобилните оператори, БТК, Електроразпределение, ВиК, кабелните телевизии, както и да заплащат стоки и услуги към над сто различни търговци в системата ePay.

Достоверността на информацията за дължимите от клиентите суми се осигурява от самите търговци чрез системата БОРИКА, като плащането на сметки може да се извърши от банкоматите на всички банки, включени в нея.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 03:19 | 12.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още