IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Незначително поскъпване на правата на ФеърПлей Пропъртис АДСИЦ

Срещу всяко едно от придобитите права може да се запишат 38 от новите акции на дружеството, по номинална и емисионна цена от един лев.

14:19 | 14.06.06 г.
Автор - снимка
Създател
Незначително поскъпване на правата на ФеърПлей Пропъртис АДСИЦ

Днес с правата на ФеърПлей Пропъртис АДСИЦ се сключиха четири сделки, като бяха изтъргувани 362 броя на цени от 5 и 5,10 лв. за брой. Средната цена отчете повишение от 0,40% до 5,02 лв.

Срещу всяко едно от придобитите права може да се запишат 38 от новите акции на дружеството по номинална и емисионна цена от един лев. Правата се търгуват на борсата до 21 юни, докато на 30 юни (петък) ще се проведе аукцион за неизползваните в срока права.

Преди седмица Oбщото събрание на акционерите овласти Съвета на директорите да придобие правото на собственост върху недвижим имот по плана на град Банско, в местността "Свети Иван", целият с площ от 13 246 кв. м, където ще бъде изграден четиризвезден хотел.

Финансирането ще се извърши чрез облигационни емисии, увеличение на капитала и/или банков/и кредит/и.

Днес по позицията се изтъргуваха 185 акции на цена 1,17 лв. за брой, като офертите са на нива 1,15 лв. купува и 1,23 лв. продава.

Свързани компании:

ФеърПлей Пропъртиc АДСИЦ(FPP)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 00:05 | 10.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още