IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Интеркапитал Пропърти Дивелопмънт покрива загуба за сметка на резерви

Фондът вече обяви плановете си за увеличение на капитала от настоящите 3,25 млн. лв. до 4,875 млн. лв.

16:45 | 08.06.06 г.
Интеркапитал Пропърти Дивелопмънт покрива загуба за сметка на резерви
На 7 юли ще се проведе Общото събрание на Интеркапитал Пропърти Дивелопмънт АДСИЦ-София, на което ще се гласува загубата на дружеството за 2005 г. в размер на 96 хил. лв. да бъде покрита за сметка на реализираните резерви, съобщава БФБ-София.

Последната дата за сключване на сделки, в резултат на които приобретателят ще може да упражни правото си на глас в събранието, е 21 юни.

Фондът вече обяви плановете си за увеличение на капитала от настоящите 3,25 млн. лв. до 4,875 млн. лв. “Документите за предстоящото увеличение са внесени в Комисията за финансов надзор и предстои публикация в Държавен вестник. Очакванията ми са, че търговията с правата ще стартира около датата на общото събрание", каза за Investor.bg инвестиционният консултант на дружеството Николай Майстер.

Средствата от увеличението ще се използват за разширяване на комплекса от апартаменти Марина Кейп край с. Ахелой, както и за застрояване на наскоро придобития парцел в Боровец.

Акциите на дружеството се търгуваха последно на 6 юни на цена от 5,39 лв. Офертите купува/продава са на нива от 5,01/5,40 лв. за брой.


Свързани компании:

Интеркапитал Пропърти Дивелопмънт АДСИЦ(ICPD)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 22:01 | 22.08.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още