IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Балкан Агро-Авиация и Агро Авиация ще се сливат

Агро Авиация притежава 84,483 на сто от капитала на Балкан Агро-Авиация

17:20 | 04.06.06 г.
Балкан Агро-Авиация и Агро Авиация ще се сливат

Акционерите на "Балкан Агро-Авиация" - АД, Враца и "Агро Авиация" - АД, Враца ще обсъждат сливането на двете дружества по време на общите си събрания, които ще се проведат съответно на 24 и 25 юли, става ясно от последния брой на Държавен вестник.

Балкан Агро-Авиация е с предмет на дейност авиационна дейност в страната и чужбина, авиохимически работи за защита на селскостопански култури, превоз на пътници, товари, багажи, пощи и др.

Агро Авиация се занимава с участие в приватизацията чрез закупуване на държавни и общински предприятия или обособени техни части, както и дялове на държавата и общините в търговски дружества. Дружеството е включило в предмета си и авиационна дейност в страната и чужбина, както и превоз на товари, багажи и поща.

Агро Авиация притежава 84,483 на сто от капитала на Балкан Агро-Авиация, а останалата част от акционерния капитал е собственост на физически лица, сочи справка в АПИС. Основен акционер в Агро Авиация е Огнян Йонов с 60,614 на сто от капитала.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 00:44 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още