IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

На 8 юни стартира търговията с правата на ФеърПлей Пропъртиc АДСИЦ

Крайната дата за търговия с правата на борсата е 21 юни

16:23 | 30.05.06 г.
На 8 юни стартира търговията с правата на ФеърПлей Пропъртиc АДСИЦ
От 8 юни (четвъртък) на Българска фондова борса ще започне търговията с правата на ФеърПлей Пропъртиc АДСИЦ от второто увеличение на капитала на фонда. Издадени са 650 хил. права, срещу всяко от които може да се запишат 38 от новите акции на дружеството, по номинална и емисионна цена от един лев.

Капиталът на дружеството ще бъде увеличен само ако бъдат записани и платени най-малко 10 млн. акции, докато при успешно записване на всичките предложени 24,7 млн. акции, капиталът ще нарасне до 25,35 млн. лв.

ИП Сомони 2001 ООД е борсовият член, упълномощен да обслужва увеличението на капитала, докато набирателната сметка е открита в ТБ Обединена Българска Банка АД.

Крайната дата за търговия с правата на борсата е 21 юни, докато на 30 юни (петък) ще се проведе аукцион за неизползваните в срока права. Последната дата за записване на акциите от увеличението е 17 юли 2006 г.

От БФБ-София съобщиха, че ИД Капман Капитал АД е продал дяловото си участие във ФеърПлей Пропъртис, равняващо се на 150 хил. акции, или 23,08% от капитала, като купувач е ФеърПлей Интернешънъл АД-София, увеличил дела си до 86,28%, като от тях 14,62 на сто са чрез свързани лица.

Последната дата за сключване на сделки с акции на ФеърПлей Пропъртиc АДСИЦ, в резултат на които приобретателят ще може да участва в увеличението на капитала, е 2 юни 2006 г.

 

Свързани компании:

ФеърПлей Пропъртиc АДСИЦ(FPP)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 03:39 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още