IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Стартира регистрацията за четвъртото издание на Ciscoexpo

Cisco Systems влагат около 2 млн. долара за всяко свое изложение в Европа

15:10 | 30.05.06 г.
Автор - снимка
Създател
Стартира регистрацията за четвъртото издание на Ciscoexpo

От днес стартира регистрацията на участниците в Ciscoexpo 2006 на специално създадена интернет страница, съобщиха на пресконференция организаторите на форума Cisco Systems.

Ciscoexpo е четвъртото по ред издание на единствения по рода си IT форум в България и ще се проведе на 28 и 29 юни 2006 година в София.  Форумът ще протече под надслов „Мрежа от възможности“.

Очаква се конференцията да събере над 700 водещи специалисти и мениджъри от големи и средни фирми и организации, интернет и мрежови специалисти, представители на държавната администрация и институции в България, търговски партньори на компанията в страната, медии, както и курсисти и инструктори от мрежовите академии на Cisco.

Конференцията и изложението имат за цел да запознаят посетителите с най-новите тенденции в комуникациите и мрежовите решения, които да отговарят на конкретните потребности на всеки бизнес, организация или институция. Двудневната програма на форума включва и практически демонстрации на действащи решения.

В специален „бизнес поток“ са предвидени лекции за мениджъри, посветени на предимствата на новите технологии и мрежови решения за намаляване на оперативните разходи на компаниите, за осигуряване на по-голяма ефективност на персонала и увеличаване на приходите.

От компанията Cisco Systems влагат около 2 млн. долара за всяко изложение в Европа, съобщи Петър Иванов, директор на Cisco Systems България. 

Cisco Systems Inc. откри свой офис в България през 1999 година, като в момента там работят 25 човека. Амбициите на компанията са да разшири присъствието си на пазара на мрежови технологии и използването на интернет в страната ни.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 14:57 | 30.05.06 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още