IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Апостолов и Агайн ще участват в асамблея на автомобилните застрахователи

Домакин на 40-та Генерална Асамблея на Съвета на бюрата е Националното бюро на българските автомобилни застрахователи

19:40 | 29.05.06 г.
Автор - снимка
Създател
Апостолов и Агайн ще участват в асамблея на автомобилните застрахователи

Председателят на Комисията за финансов надзор (КФН) Апостол Апостолов и заместник-председателят на регулаторния орган Ралица Агайн, ръководеща управление „Застрахователен надзор”, ще вземат участие в 40-та Генералната асамблея на Съвета на бюрата, която ще се проведе на 1 и 2 юни 2006 г., съобщиха от КФН.

Апостол Апостолов ще отправи приветствено слово към аудиторията, а Ралица Агайн ще представи експозе на тема „Състояние и развитие на застрахователния пазар в България”.

Домакин на 40-та Генерална Асамблея на Съвета на бюрата е Националното бюро на българските автомобилни застрахователи (НББАЗ), което е член на международната система “Зелена карта” от 1 април 2002 г.

НББАЗ е сдружение на българските застрахователни компании, лицензирани да сключват застраховки “Гражданска отговорност”. Традиционно всяка година се провежда Генерална асамблея на Съвета на бюрата, което представлява редовно годишно събрание на всички членове на тази система.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 21:50 | 04.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още