IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Търговията с правата на Премиер Фонд АДСИЦ приключва във вторник

Последната дата за записване на акциите от увеличението на капитала е 23 юни

14:07 | 29.05.06 г.
Търговията с правата на Премиер Фонд АДСИЦ приключва във вторник

Във вторник (30 май) е последната дата за търговия с правата на Премиер Фонд АДСИЦ, даващи възможност за участие в увеличението на капитала на едно от най-новите акционерни дружества със специална инвестиционна цел.

Днес по позицията бяха сключени три сделки за общо 1666 броя на цена от 0,60 лв., или без изменение спрямо стойността им от закрития аукцион за пласиране на 150 000 броя, проведен на 17 май.

По време на вторичната търговия с правата на дружеството до момента бяха сключени 13 сделки за общо 20 666 броя, като минималната цена бе 0,56 лв., а максималната достигна 0,70 лв. за брой.

Приходите от продажбата на правата, възлизащи на 90 хил. лв., както и средствата от увеличението на капитала, ще постъпят в дружеството. Срещу едно от издадените права може да бъде записана една акция от първоначалното увеличение на капитала на фонда по номинална и емисионна цена от един лев.

Последната дата за записване на акциите от увеличението на капитала е 23 юни (петък).

Свързани компании:

Премиер Фонд АДСИЦ(PREM)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 22:24 | 01.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още