IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Търговията с правата на Трансинвестмънт АДСИЦ стартира на 5 юни

ТБ Пиреос Евробанк АД-София е борсовият член, упълномощен да обслужва увеличението на капитала

16:32 | 26.05.06 г.
Търговията с правата на Трансинвестмънт АДСИЦ стартира на 5 юни

Вследствие първоначалното увеличение на капитала на Трансинвестмънт АДСИЦ-София, БФБ-София регистрира емисия от 150 хил. акции на дружеството.

Първоначалната продажба на правата на Трансинвестмънт АДСИЦ ще стартира от 5 юни чрез "Смесен закрит аукцион", съобщиха от борсата. Времевият интервал за провеждане на аукциона е в периода от 09:30 ч. до 11 ч. Борсовият код на правата е R1TRINV.

Същия ден на пода на борсата ще стартира и вторичната търговия с правата на дружеството, която ще продължи до 16 юни. Присвоеният борсов код на правата е R2TRINV. Правата се прехвърлят до 20 юни, а последната дата за записване на акции от увеличението е 12 юли.

ТБ Пиреос Евробанк АД-София е борсовият член, упълномощен да обслужва увеличението на капитала, а набирателната сметка е открита в ТБ Райфайзенбанк.

Учредителите на Трансинвестмънт АДСИЦ са Пиреос Евробанк и Петрол холдинг, притежаващи съответно 30 и 70 на сто от капитала му, като предметът му на дейност включва инвестиции в секюритизация на вземания.

Свързани компании:

Трансинвестмънт АДСИЦ(TRIV)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 07:01 | 09.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още