IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Оргахим с представителство и в Белград

За първото тримесечие на 2006 г. дружеството отчита загуба в размер на 658 хил. лв.

18:40 | 25.05.06 г.
Оргахим с представителство и в Белград

Оргахим АД е учредило търговско дружество с ограничена отговорност ДЕКО CASA в Белград, Сърбия и е открило свое представителство в града, съобщава Българска фондова борса. Дружеството е с предмет на дейност производство, търговия и услуги, а русенският производител на бои и лакове е едноличен собственик на капитала му.

От началото на годината Оргахим учреди търговско дружество с ограничена отговорност Balena SRL в Италия, стана съучредител на търговско дружество с ограничена отговорност „Оргахим – Поликолор“ в Украйна и откри представителства в Македония и Италия.

Само за първите пет месеца на 2005 г. компанията успя да пусне няколко нови продукта, сред които вододисперсионна боя на базата на водоразтворим полимер, алкидна боя за дърво и метал, антифриз, подходящ за всички двигатели с вътрешно горене и др.

За първото тримесечие на 2006 г. Оргахим отчита нетна загуба в размер на 658 хил. лв., спрямо отрицателен финансов резултат от 833 хил. лв. за година по-рано. Днес по позицията бяха изтъргувани 348 лота на цени между 75,50 и 78,00 лв.

Свързани компании:

Оргахим АД(5ORG)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 20:43 | 10.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още