IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Христос Зевос е новият директор „Изграждане на мрежа” на GloBul

Непосредствено преди да се присъедини към GloBul, Христос Зевос e работил като директор по изграждане на GSM мрежата на Cosmote Румъния

11:12 | 16.05.06 г.
Автор - снимка
Създател
Христос Зевос е новият директор „Изграждане на мрежа” на GloBul

Христос Зевос оглави дирекция „Изграждане на мрежа” на GloBul, съобщиха от компанията. Той заменя досегашния шеф на дирекцията Димитрис Минас, който след пет години работа в компанията, се завръща в Гърция.

Христос Зевос има повече от десет години опит в областта на телекомуникациите и по-специално в изграждането на мрежи. Работил e последователно в гръцките мобилни оператори STET Hellas (сега TIM Hellas) и Infoquest (сега известна като Q-Telecom).

Непосредствено преди да се присъедини към GloBul, Христос Зевос e работил като директор по изграждане на GSM мрежата на Cosmote Румъния.

Зевос е с диплома по бизнес-администрация от университета в Съндърланд и магистърска степен по гражданско строителство от университета в Ашфърд, Великобритания. В работата си като директор „Изграждане на мрежа”, той ще отговаря пряко на главния технически директор на компанията Никос Георгопулос.

 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 21:36 | 07.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още