IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

БМ Лизинг няма да разпределя дивидент за 2005 година

БМ Лизинг е една от първите лизингови компании в България, основана с частен акционерен капитал през 1996 година. Дружеството е специализирано в предоставяне на лизинг на товарни, специализирани автомобили, автобуси и висококачествено технологично оборудв

17:44 | 12.05.06 г.
Автор - снимка
Създател
БМ Лизинг няма да разпределя дивидент за 2005 година

Акционерите на БМ Лизинг взеха решение да не се изплаща дивидент за 2005 година на проведеното вчера Общо събрание, съобщиха от БФБ – София. Цялата печалба за миналата година, в размер на 1,03 млн. лв., ще бъде разпределена като „Допълнителни резерви“.

БМ Лизинг е една от първите лизингови компании в България, основана с частен акционерен капитал през 1996 година. Дружеството е специализирано в предоставяне на лизинг на товарни, специализирани автомобили, автобуси и висококачествено технологично оборудване.

За първото тримесечие на 2006 компанията обяви печалба от 162 хил. лв., спрямо 269 хил. лв. за съответния период на миналата година.

На БФБ – София от 14 април тази година се търгува емисия облигации на дружеството с обща номинална стойност от 3,5 млн. евро., годишен купон от 6,4% и матуритет от 3 години. Облигациите са 3 500 на брой, всяка с номинал от хиляда евро, а лихвите се изплащат на всеки три месеца.

Свързани компании:

БМ Лизинг АД(9FCA)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 04:21 | 03.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още