IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

1,65 млн. права на Юрокапитал Битекс ще се предложат на аукцион

Всяко закупено право осигурява възможността за записване на пет от новите акции на дружеството по номинална и емисионна цена от 1,00 лв

11:56 | 10.05.06 г.
1,65 млн. права на Юрокапитал Битекс ще се предложат на аукцион

Утре на Българска фондова борса ще се проведе аукцион за продажбата на незаписаните в срока права от увеличението на капитала на Юрокапитал Битекс, става ясно от съобщение на БФБ-София. Общият брой на правата е 1,65 млн., като всяко закупено право осигурява възможността за записване на пет от новите акции на дружеството по номинална и емисионна цена от 1,00 лв.

По време на търговията с правата на пода на борсата от 3 април до 2 май бяха сключени 52 сделки, като минималната цена бе 0,01 лв., а максималната достигна 0,06 лв.

Набраните средства от увеличението на капитала ще бъдат инвестирани в недвижими имоти, ценни книжа, както и за подобряване на качеството на досегашната IT дейност.

Вчера бяха изтъргувани 535 броя от книжата на дружеството на цена от 1,02 лв. В момента офертите купува/продава са на нива от 0,96/1,02 лв.

Свързани компании:

Юрокапитал Битекс АД(5EB)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 22:19 | 09.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още