IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Институт по целулоза и хартия АД със загуба от 7 хил. лв. за тримесечието

Загубата на Институт по целулоза и хартия АД за първото тримесечие на тази година е 7 хил. лв., докато за същия период на миналата година дружеството е имало печалба от 33 хил. лв.

10:47 | 22.04.06 г.
Автор - снимка
Създател
Институт по целулоза и хартия АД със загуба от 7 хил. лв. за тримесечието

Загубата на Институт по целулоза и хартия АД за първото тримесечие на тази година е 7 хил. лв., докато за същия период на миналата година дружеството е имало печалба от 33 хил. лв. Това показват данните от неконсолидирания отчет на дружеството, публикуван от БФБ – София.

Нетните приходи от продажби намаляват с 15% за периода до 256 хил. лв. спрямо 300 хил. лв. за първото тримесечие на миналата година, а разходите по икономически елементи са 268 хил. лв. и намаляват от 283 хил. лв.

Дружеството е с основен капитал 55 хил. лв., а собственият е 144 хил. лв. в края на март.

Дружеството е с основна дейност научна-информационно обслужване на целулозно-хартиената промишленост, извършва изпитвания на целулоза, хартия, картон. Произвежда лепила за етикети и опаковки, фитопрепарати, рекламни материали. Също издава списание "Целулоза и хартия".

Акциите на Институт по целулоза и хартия АД са се търгували на 21 февруари на цена от 12 лв. В момента няма оферти по позицията.

Свързани компании:

Инст. по целулоза и хартия АД(4PB)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 09:06 | 12.09.22 г.
Най-четени новини

Коментари

Финанси виж още