IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Елана Фонд за Земеделска Земя ще увеличава капитала си тройно

Увеличението ще бъде извършено чрез издаването на 39 863 686 акции с номинална стойност един лев и емисионна - 1,25 лв.

17:23 | 17.04.06 г.
Автор - снимка
Създател
Елана Фонд за Земеделска Земя ще увеличава капитала си тройно
Елана Фонд за Земеделска Земя АДСИЦ увеличава капитала си тройно чрез издаването на 39 863 686 акции с номинална стойност един лев и емисионна - 1,25 лв., се казва в съобщение, публикувано от БФБ – София.

Броят на акциите преди увеличението е 19 931 843, като капиталът ще бъде увеличен само ако бъдат записани и платени най-малко 10 млн. акции.

Броят на издадените права е 19 931 843, като срещу всяко право ще могат да се запишат 2 акции. Присвоеният борсов код на издадените права е R4ELARG.

Борсов член, упълномощен да обслужва увеличението на капитала, е ИП Елана Трейдинг АД, а банката, в която може да бъде открита набирателна сметка, е ТБ Булбанк АД.

Право да участват в увеличението на капитала имат лицата, придобили акции най-късно 7 дни след датата на обнародване на съобщението в Държавен вестник.

Началният срок за прехвърляне на правата е първият работен ден, следващ изтичането на 7 дни от деня на обнародване на съобщението за публично предлагане в Държавен вестник и публикуването му в един централен ежедневник, но не по-рано от законоустановения срок.

Конкретните дати за търговия на правата, записване на акции и аукциона ще бъдат посочени допълнително, след публикуване на съобщението за публично предлагане в Държавен вестник и централен ежедневник.

Днес акциите на Елана Фонд за Земеделска Земя поскъпнаха с 0,70% до 1,44 лв. за брой, като офертите купува/продава са на нива от 1,42/1,43 лв.

Свързани компании:

ЕЛАРГ Фонд за Земеделска Земя АДСИЦ - ликвидирано(4EC)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 02:22 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още