IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

България Ер кръщава 10 000 чужденци с имена на цветя

Кампанията е част от инициативата „Духът на България на борда на България Ер”, чиято цел е да представи пред света различни аспекти на българската идентичност

16:26 | 14.04.06 г.
Автор - снимка
Създател
България Ер кръщава 10 000 чужденци с имена на цветя

По повод Цветница от днес всички чуждестранни пътници на борда на авиокомпания „България Ер” ще получават кръщелни свидетелства с български имена. За целта са подготвени 10 000 „кръщелни свидетелства” с „цветни” имена, съобщиха от превозвача.

Вариантите за дамите са: Ива, Калина, Камелия, Кремена, Лора, Лилия, Маргарита, Невена, Ралица и Цвета, а за господата – Явор, Ясен, Калин, Росен и Здравко. Сертификатите съдържат и информация за произхода на флоралните имена и снимки на цветята.

Цветното кръщаване” е една от пролетните изненади, които „България Ер” предлага през април на пътниците си. Тази инициатива ще предостави възможност на чуждестранните пасажери на авиокомпанията да се докоснат до българските празници Цветница и Лазаровден, смятат от превозвача.

Кампанията е част от инициативата „Духът на България на борда на България Ер”, чиято цел е да представи пред света различни аспекти на българската идентичност.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 13:21 | 06.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още