IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Правата на Юрокапитал Битекс с ръст от 50% до 0,03 лв. за брой

Набраният капитал ще бъде използван за развитието на новата дейност на дружеството в областта на недвижимите имоти

18:42 | 12.04.06 г.
Правата на Юрокапитал Битекс с ръст от 50% до 0,03 лв. за брой
В осмия ден на търговията с правата на Юрокапитал Битекс АД на БФБ-София се сключиха две сделки за общо 1400 броя. Постигнатата цена за брой бе 0,03 лв., или с 50 на сто повече, спрямо вчерашната сесия. Офертите купува са на ниво от 0,02 лв., но предлагането липсва на пода на борсата.

Крайната дата за търговия с правата е 2 май, а на 11 май ще се проведе аукционът за неизползвани права. Всяко закупено право дава възможност за записване на пет от новите акции на дружеството по номинална и емисионна цена от един лев.

Набраният капитал ще бъде използван за развитието на новата дейност на дружеството в областта на недвижимите имоти. ИП Капман е борсовият член, упълномощен да обслужва увеличението на капитала, а набирателната сметка е открита в ТБ Емпорики Банк България ЕАД.

Днес на пода на борсата бяха изтъргувани 2025 лота от Юрокапитал Битекс на цена от 1,00 лв., или с 1,01 на сто по-скъпо от вчера.

Свързани компании:

Юрокапитал Битекс АД(5EB)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 02:40 | 06.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още