IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

КРС одобри предложение за взаимно свързване на БТК с други оператори

Документът съдържа техническите и финансовите условия, при които ще се осъществява взаимното свързване между мрежите на БТК и другите лицензирани оператори на гласова телефонна услуга

17:15 | 12.04.06 г.
Автор - снимка
Създател
КРС одобри предложение за взаимно свързване на БТК с други оператори

Комисията за регулиране на съобщенията (КРС) одобри оспорвано Типово предложение за сключване на договор за взаимно свързване на БТК с други оператори, съобщиха от комисията.

Документът съдържа техническите и финансовите условия, при които ще се осъществява взаимното свързване между мрежите на БТК и другите лицензирани оператори на гласова телефонна услуга.

Типовото предложение се приема след обществено обсъждане в изпълнение на указания, дадени от петчленен състав на Върховния административен съд на 6 октомври 2005 г.

С документа КРС дава задължителни указания на БТК за изменение на внесения от компанията проект на Типово предложение за взаимно свързване. Целта на направените изменения е през 2006 г. да действа Типово предложение за взаимно свързване, което ще позволи реална либерализация на пазара на гласовата телефонна услуга.

Свързани компании:

БТК АД (отписана)(5BT)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 07:44 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още