IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

CEZ забрани на служителите си да приемат подаръци от клиенти

Освен това работещите в дружествата от групата трябва да се отнасят любезно, възпитано и с уважение към клиентите

09:56 | 10.04.06 г.
Автор - снимка
Създател
CEZ забрани на служителите си да приемат подаръци от клиенти

Етичен кодекс, който определя правилата за поведение на служителите в дружествата, собственост на CEZ Group, бе въведен в Електроразпределение Столично. Това съобщиха от чешката компания, която придоби мажоритарен дял в електроразпределителни дружества в София, София област и Плевен през 2004 г.

Предстои етичните правила да бъдат приети и в Електроразпределение София област и Електроразпределение Плевен. Правилата обхващат взаимоотношенията на служителите с потребителите, професионалното им поведение и колегиалните им взаимоотношения.

Според приетия кодекс при извършване на дадена услуга служителите не трябва да приемат подаръци, които биха могли да се тълкуват като възнаграждение за извършена работа.

Освен това работещите в дружествата от групата трябва да се отнасят любезно, възпитано и с уважение към клиентите и да не допускат прояви на дискриминация, породени от различна раса, националност, възраст или специфично здравословно състояние.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 09:55 | 10.04.06 г.
Най-четени новини

Коментари

Финанси виж още