IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Офисите на НАП с удължено работно време следващата седмица

Целта е да се улеснят клиентите, които трябва да декларират доходите си за миналата година

16:09 | 07.04.06 г.
Офисите на НАП с удължено работно време следващата седмица
Всички офиси на Националната агенция за приходите /НАП/ ще работят с удължено работно време - от 8.00 до 19.30 часа, през следващата седмица, съобщиха от агенцията.

Целта е да се улеснят клиентите, които трябва да декларират доходите си за миналата година. Структурите на НАП няма да приемат декларации през почивните дни, но на 17 април, когато е последният срок, ще работят отново с удължено работно време докато има клиенти.

Данъчните декларации могат да се подават в офисите на НАП по постоянен адрес, по пощата с обратна разписка и по интернет. В някои пощенски станции приемат документите срещу входящ номер.

Декларациите за доходите и за семейното подоходно облагане могат да се разпечатат от интернет страницата на НАП - http://www.nap.bg/. На сайта е поместена и подробна информация как се ползва данъчното облекчение за деца, а така също и контакти, адреси и електронни карти на офисите на приходната администрация.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 02:15 | 07.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още