IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Самолетите на България Ер стават цветни през април

Чуждестранните пътници ще преминават през своеобразен обичай на кръщаване и на принципа на томболата ще могат да изтеглят своето българско име на цвете

10:03 | 03.04.06 г.
Автор - снимка
Създател
Снимка: България Ер
Снимка: България Ер

През април самолетите на България Ер ще летят изрисувани с пролетни цветя. Инициативата е в рамките на проекта „Духът на България на борда на България Ер”, като темата е избрана във връзка с празниците Цветница и Лазаровден, съобщиха от превозвача.

„За нас е изключително важно България Ер да осигури позитивно усещане за страната ни на хилядите пътници, ползващи нашите услуги, тъй като ние сме естественият посланик на България по света. Още на летище София пътниците ще могат да се докоснат до българските празници на красотата и ще бъдат подготвени за изненадите, очакващи ги на борда на нашите самолети. Това ще стане чрез десетки плакати и поздравление по радиоуредбата. На гишета check-in на България Ер през целия месец ще има кошници с пролетни цветя”, каза Златин Съръстов, изпълнителен директор на компанията.

На борда на България Ер чуждестранните пътници ще преминават през своеобразен обичай на кръщаване и на принципа на томболата ще могат да изтеглят своето българско име на цвете.

Освен, че в края на април хиляди чужденци ще могат да се представят като Невена или Явор, те ще разберат и повече за символиката на българските имена. Това ще стане чрез кръщелните свидетелства и благодарение на подробната информация за двата празника, която сме включили в бордното списание и която ще бъде предоставяна от екипажите на България Ер”, обясни Златин Съръстов.

Инициативата Духът на България на борда на България Ер стартира през март 2006 г. Досега самолетите на превозвача бяха украсени с мартенички.


Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 09:50 | 19.08.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още