IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

vivatel пуска абонаментни програми за частни лица

Досега операторът предлагаше абонаментни програми само за бизнес клиенти

15:10 | 30.03.06 г.
Автор - снимка
Създател
vivatel пуска абонаментни програми за частни лица

След като близо близо пет месеца от съществуването си vivatel предлагаше само бизнес абонаменти и предплатени услуги за частни лица, от днес мобилният оператор пуска и абонаментни планове за частните си клиенти.

Новите абонаментни планове са наречени „Нон Стоп” и „Лично време”, съобщиха от компанията. Клиентите на оператора ще получават активирана SIM картата си за абонаментна услуга в процеса на продажбата. Така те ще могат да ползват мобилната услуга веднага, след като излязат от магазина.

Абонаментният план „Лично време” е с месечна такса на пазара от 5 лв.*, срещу които клиентите получават 50 минути включени разговори към абонатите на vivatel и фиксирани мрежи в страната в часовете на слаб трафик. След като тези минути бъдат изговорени, частните клиенти ще заплащат по 15 стотинки на минута. Разговорите към другите мобилни оператори ще се таксуват по 33 стотинки на минута. В мрежата на vivatel SMS-ите ще струват 9 стотинки, а към другите мобилни оператори – 13 стотинки. В часовете от натоварената зона разговорите в мрежата на vivatel и фиксирани мрежи в страната ще струват 21 стотинки, а към останалите мобилни мрежи – 39 стотинки.

Планът „Нон Стоп” предлага 50 минути включени разговори към абонатите на vivatel и фиксирани мрежи в страната срещу месечна такса от 10 лв. Минута разговор в мрежата на vivatel или към фиксирана линия в страната е на стойност 18 стотинки. Обажданията към другите мобилни мрежи струват 36 стотинки. Цената за 1 SMS e 12 стотинки и е еднаква към всички мобилни мрежи. 

При сключване до 31 юли 2006 на едногодишен договор за програмата „Нон Стоп” клиентите ще могат да пращат по 300 безплатни SMS-а на месец в мрежата на vivatel – оферта, наречена „0 стотинки за SMS“. „50 бонус минути” е другата специална оферта, отправена към клиентите, които изберат абонаментния план „Лично време” до 31 юли 2006 г. В продължение на 1 година те ще получават по 50 бонус минути на месец в мрежата на vivatel и фиксирани мрежи в страната в часовете на слаб трафик. Така безплатните им минути ще станат 100 на месец.

*Всички цени са без ДДС

Свързани компании:

БТК АД (отписана)(5BT)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 06:42 | 07.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още