IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Най-много кандидати за купата на БФБ-София от Инвестор.БГ и ЦД

Досега за участие в турнира, който ще се проведе тази събота (25 март) на Боровец, са се записали общо 44 участници

14:06 | 23.03.06 г.
Автор - снимка
Създател
Най-много кандидати за купата на БФБ-София от Инвестор.БГ и ЦД

В Първото ски състезание за купата на Българска фондова борса – София най-многоброен е отборът на медийния партньор на проявата Инвестор.БГ с пет скиори и скиорки и един сноубордист. Следва отборът на Централен депозитар (ЦД) - с петима състезатели от двата пола.

Досега за участие в турнира, който ще се проведе тази събота (25 март) на Боровец, са се записали общо 44 участници, а записванията на нови кандидати ще продължат до петък включително.

По-слабо представени са банките, като засега участието си са заявили само служители на ДСК, Токуда и Алианц. Името на Комисията за финансов надзор ще отстоява Теодора Панайотова от пресцентъра. При жените като фаворитка отсега е сочена Нелина Бабева от ДСК.

Една от интригите на състезанието ще е дали скиорите от борсата няма да се окажат по-силни от останалите и да приберат собствената купа.

Сноубордистите вече са петима с доста изравнени възможности, с което се очертава оспорвана надпревара и в тази категория. На този етап не е известно да има записали се професионални състезатели под формата на служители в някой от борсовите членове.

Предвидена е специална купа на генералния спонсор “ФеърПлей пропърти” АДСИЦ за най-добър стил, което дава шанс на всички участници независимо от времето, което ще покажат при спусканията.

Освен генералния спонсор “ФеърПлей пропъртис” АДСИЦ, спонсори са “ТиБиАй асет мениджмънт”,“Евроинс” и “Бороспорт” – домакин на проявата.

Програмата на Първото състезание за купата на БФБ-София предвижда провеждането му в рамките на един ден, отиването и връщането са в събота - 25 март 2006 г.

В 9.00 ч. в събота автобусът с участниците ще тръгне за Боровец от Националния стадион. Вече в Боровец пред хотел Рила включените в списъка участници от 10.30 ч. нататък ще могат да получат безплатни лифт-карти и да започнат да тренират самостоятелно. Картите важат за всички писти.

В 12.30 ч. ще се състои техническа конференция пред хотел “Рила” на самата писта “Рила”, където ще се проведе състезанието – ще се раздават стартови номера и ръководителят на състезанието Петър Попангелов ще уточни всички подробности по провеждането му. Състезателите и публиката ще бъдат приобщени към местния традиционен празник “Благовец”, организиран от ски-клуба “Рилски спортист”.

Първият манш ще стартира в 13.30, вторият – в 14,30 часа. В 16 часа победителите ще бъдат наградени на официална церемония, а половин час по-късно се предвижда отпътуването за София.

За повече информация и записвания - Поли Цочева на телефон 987-11-60 или мейл poly@icona-bg.com, както и Тони Марков на мобилен номер 0886 194-390.

Свързани компании:

Инвестор.БГ АД(IBG)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 21:14 | 11.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още