IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

И сноубордисти ще се състезават за купата на БФБ-София

Състезанието ще се проведе на 25 март в Боровец на писта “Рила” в два манша

11:11 | 17.03.06 г.
Автор - снимка
Създател
И сноубордисти ще се състезават за купата на БФБ-София

В първото ски състезание за купата на БФБ-София да могат да участват и сноубордистите от инвестиционната общност, беше решено вчера на техническото съвещание на организаторите.

Не виждам проблем на същото трасе да пуснем и сноубордисти като отделна дисциплина”, каза Петър Попангелов, ръководител на състезанието и спортен директор на “Бороспорт”.

На съвещанието беше одобрено участниците да бъдат разделени на пет групи: скиори мъже до и над 40 години, жени до и над 35 години и сноубордисти в една обща група.

Състезанието ще се проведе на 25 март в Боровец на писта “Рила” в два манша (две спускания) в дисциплината гигантски слалом, но в по-къс вариант с 20 до 30 врати, а финалът ще е пред хотел “Рила”.

Стартът на състезанието съвпада с местния празник “Благовец”, когато по традиция се търкалят питки по пистата за здраве и хората се събират да се видят, повеселят и да изпратят зимата заедно. Ще има разбира се безплатно скара и греяно вино. На същата писта “Рила” ще се състезават и деца - млади ски-надежди.

Досега финансова подкрепа на първото по рода си ски-състезание са заявили “ТиБиАй асет мениджмънт” и “ФеърПлей пропъртис”, като “ФеърПлей пропъртис” е генерален спонсор, а “Бороспорт” е спонсор чрез домакинството си. Медиен пъртньор на проявата е Investor.bg.

За повече информация и записване за участие: Поли Цочева на тел. 987 11 60 или e-mail poly@icona-bg.com, както и Тони Марков на мобилен телефон 0886 194-390.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 05:07 | 09.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още