IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

ФеърПлей Пропъртис сключи договор за строителство на 4 вили в Созопол

17:19 | 16.03.06 г.
Автор - снимка
Създател
ФеърПлей Пропъртис сключи договор за строителство на 4 вили в Созопол

На 15 март ФеърПлей Пропъртис АДСИЦ е сключило договор за строителство с изпълнителя на проекта за изграждането на ваканционното селище Санта Марина, съобщиха от БФБ – София. Договорът се отнася за изграждането на вили с номера 15, 16, 18 и 20 в Созопол, чиито право на строеж е собственост на ФеърПлей Пропъртис.

Цената на строителната услуга е 490 евро на квадратен метър без ДДС, като неизплатената част ще се индексира с 1% на месечна база, считано от 1 юни 2006 година. Срокът за завършване на строителството с предаване на разрешения за ползване на четирите сгради е до 30 април 2007 година, като заплащането трябва да се извърши най-късно до един месец след предаването на последното от четирите разрешения за ползване.

ФеърПлей Пропъртис е сключило и договор, с който възлага на Санта Марина АД посредничеството по привличането на клиенти, както и осигуряването на рекламната кампания, свързана с презентацията на имотите, за което ще бъде изплатено възнаграждение в размер на максимум 12% от продажната цена.

В края на миналата седмица приключи търговията с правата от първоначалното увеличение на капитала на ФеърПлей Пропъртис АДСИЦ до 650 хил. лв. Крайната дата за записване на акции от увеличението е 5 април.

Учредители на дружеството са ФеърПлей Интернешънъл АД с 51% от капитала, ИД Капман Капитал АД – с 30%, Марио Захариев – с 12% и Анна Захариева – със 7%.

Свързани компании:

ФеърПлей Пропъртиc АДСИЦ(FPP)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 14:47 | 12.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още