IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Над 100 български фирми търсят партньори от Испания

На кръгла маса ще бъдат обсъдени състоянието на строителния сектор в България и последните промени в действащите разпоредби

15:27 | 13.03.06 г.
Автор - снимка
Създател
Над 100 български фирми търсят партньори от Испания

Представители на над 100 български фирми ще имат възможност да се срещнат с испански компании с цел привличане на инвестиции и създаване на бизнес партньорства в рамките на организирания във вторник, 14 март, Испанско-български инвестиционен форум.

Събитието се организира от Търговско-икономическата служба при Посолството на Испания в София от името на Испанския институт за външна търговия (ICEX) в сътрудничество с Висшия съвет на испанските търговско-промишлени палати.

От испанска страна ще има 32 фирми, които ще участват в бизнес срещи с цел оценка на възможностите, които предлагат браншовете: строителство и пътна и железопътна инфраструктура, околна среда и енергетика, недвижими имоти, текстилна промишленост, телекомуникации, туризъм и свързаните с него услуги.

На кръгла маса ще бъдат обсъдени състоянието на строителния сектор в България и последните промени в действащите разпоредби.

Във форума ще вземат участие и министърът по европейските въпроси Миглена Кунева, държавният секретар на Испания за ЕС Алберто Наваро и Педро Мехиа Гомес, държавен секретар на туризма и търговията на Испания.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 15:28 | 13.03.06 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още