IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Превръщат самолетите на България Ер във визитка на българската култура

През тази година компанията оперира с общо девет самолета Боинг 737, като се предвижда броят им да се увеличи с още три догодина

13:26 | 27.02.06 г.
Автор - снимка
Създател
Превръщат самолетите на България Ер във визитка на българската култура

Националният авиопревозвач България Ер организира кампания под надслов „Българския дух на борда на България Ер”, съобщиха от Министерство на транспорта.

Основната цел на започващата официално във вторник инициатива е авиокомпанията да се превърне в посланик на българската идентичност по света.

Планира се самолетите на превозвача всеки месец да бъдат превръщани в своеобразна визитна картичка на страната ни с акцент върху културното и историческото ни наследство.

През тази година компанията оперира с общо девет самолета Боинг 737, като се предвижда броят им да се увеличи с още три догодина.

В началото на 2006 г. изпълнителният директор на превозвача Златин Съръстов обеща България Ер да полага повече усилия за повишаване качеството на обслужване, както и за адаптиране на ценовата политика, което включва и предлагане на пакетни предложение към клиентите.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 22:32 | 05.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още