IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Президентът на ЕЦБ Жан-Клод Трише идва в България в неделя

Президентът на Европейската централна банка ще изнесе лекция пред чуждестранни дипломати, народни представители, министри

12:43 | 24.02.06 г.
Автор - снимка
Създател
Президентът на ЕЦБ Жан-Клод Трише идва в България в неделя

На 26 и 27 февруари (неделя и понеделник) 2006 г. на официално посещение в България ще бъде президентът на Европейската централна банка (ЕЦБ) Жан-Клод Трише, съобщиха от БНБ.

Той ще посети страната ни по покана на управителя на Българската народна банка Иван Искров и на заместник министър-председателя и министър на външните работи Ивайло Калфин.

В понеделник Трише ще се срещне с президента на България Георги Първанов, с министър-председателя Сергей Станишев, със заместник министър-председателя и министър на външните работи Ивайло Калфин, с министъра на финансите Пламен Орешарски и с Управителния съвет на БНБ.

Президентът на Европейската централна банка ще изнесе лекция пред чуждестранни дипломати, народни представители, министри, представители на неправителствения сектор, финансисти и др. на тема: “Looking at EU and euro area enlargement from a central banker’s angle: the views of the ECB” („Поглед към ЕС и разширяването на еврозоната. Възгледите на Европейската централна банка ”).

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 06:45 | 06.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още