IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Георгиос Диму придоби 8% от Доминант финанс

Делът на Диана Тодорова в същото дружество е намален с 4000 акции, като след прехвърлянето тя притежава пряко 17 на сто от "Доминант финанс" и още 0,04% чрез свързани лица

16:48 | 20.02.06 г.
Автор - снимка
Създател
Георгиос Диму придоби 8% от Доминант финанс

Георгиос Димитриос Диму е придобил 4000 акции от "Доминант финанс" АД - София, представляващи 8% от капитала на дружеството, съобщи Българска фондова борса - София. Прехвърлянето на  пакета е осъществено в Централен депозитар на 20 февруари.

На същата дата делът на Диана Тодорова в същото дружество е намален с 4000 акции, като след прехвърлянето тя притежава пряко 17 на сто от "Доминант финанс" и още 0,04% чрез свързани лица.

На проведено на 17 февруари Общо събрание на акционерите на "Доминант финанс" изпълнителният директор на дружеството е овластен да извършва сделки по чл. 114 от ЗППЦК, да сключи договори за покупка на дялови участия, както и да сключи договор за заем от името и за сметка на дружеството, като дружеството заеме парични средства в размер на 1,5 млн. евро от Христос Мурутис.

Общото събрание е приело решение Съветът на директорите на дружеството да предприеме действия по свикване на Общо събрание до края на 2006 г., като някои от точките в дневния ред ще бъдат вземане на решение за увеличаване на капитала на дружеството до 15 млн. лв. и вземане на решение за издаване на облигации.

На събранието са приети годишните финансови отчети на дружеството за 2003 и 2004 г., докладът на специализираното одиторско предприятие за извършената проверка на годишните финансови отчети, както и  промени в органите на управление на дружеството.

Като член на СД е освободен Христос Мурутис и е избран Йоанис Харакидас.

Свързани компании:

Доминант финанс АД(4DF)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 21:45 | 10.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още