IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Платформата Delta Broker с участие на финансовото изложение в Пловдив

09:25 | 15.02.06 г.
Автор - снимка
Създател
Платформата Delta Broker с участие на финансовото изложение в Пловдив

По време на стартиращото днес финансово изложение „Банки, инвестиции, пари“ в Пловдив инвестиционният посредник "Делта Cток" АД ще представи собствената си платформа за електронна търговия Delta Broker, чрез която може да се търгува на Българската фондова борса (БФБ). Официалната презентация ще бъде на 16 февруари от 10:30 часа в палата 7.

Платформата позволява подаването на поръчки и предоставянето на информация за сключените сделки в реално време чрез директно свързване с търговската система на борсата.

Delta Broker предоставя на инвеститорите алтернатива на платформата COBOS, която на настоящия етап е единствената възможност за търговия на борсата в реално време.

Предимствата са основно в добрия интерфейс и графиките, позволяващи технически анализ и чертане по тях, както и следене на различни индикатори и създаване на собствени такива. Със своята функционалност Delta Broker няма алтернатива в момента, а екстрите й, като изчисляване на вероятна цена при подаване на поръчка, показване общата стойност на всички оферти купува и продава за дадена акция, оцветяване и групиране на офертите по цени, котировки в реално време през WAP, съставяне на виртуални портфейли и известяване за достигнати нива чрез SMS и електронна поща, биха подпомогнали значително инвеститорите в български книжа“, обясниха от Делта Cток.

Посетителите щанда на посредника в рамките на изложението, което ще продължи до 17 февруари, ще получат подробна информация и диск с платформите за търговия, позволяващи участие в демо игра и реална търговия, след регистрация.

"Делта Cток" АД е инвестиционен посредник, притежаващ лицензи за предоставяне на финансови услуги в страната и чужбина от 1998 г. и 2000 г. Към настоящия момент предлага на клиентите си възможност да търгуват с широка гама финансови инструменти у нас и на чуждестранните финансови пазари. Почти от самото си създаване посредникът е пълноправен член на "Централен депозитар" АД и "Българска фондова борса - София" АД.

Понастоящем, над 90% от транзакциите на клиентите на фирмата се осъществяват през интернет. Основната част от тях се извършват чрез Delta Trading – първата у нас платформа за търговия с валута, акции и индекси, разработена и поддържана от специалисти на фирмата.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 09:26 | 15.02.06 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още