IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Започва международното изложение „Банки, инвестиции, пари“ в Пловдив

В изложението ще участват над 40 компании от банковия и застрахователния сектор, пенсионни и здравно-осигурителни дружества, инвестиционни дружества и посредници

09:12 | 15.02.06 г.
Автор - снимка
Създател
Започва международното изложение „Банки, инвестиции, пари“ в Пловдив

Четвъртото международно финансово изложение „Банки, инвестиции, пари“ се открива днес в палата 7 на Международния панаир - Пловдив, и ще продължи до 17 февруари, съобщиха организаторите.

Международното изложение е под патронажа на министъра на финансите Пламен Орешарски, който ще открие форума, а страна-партньор е Гърция.

В изложението ще участват над 40 компании от банковия и застрахователния сектор, пенсионни и здравно-осигурителни дружества, инвестиционни дружества и посредници, консултантски и лизингови компании, картови оператори и доставчици на специализирано оборудване за финансовия сектор, представители на университети и колежи.

Програмата на форума предвижда откриване на международна конференция "Ролята на финансовия сектор за икономически растеж" в първия ден на изложението. Ще бъдат представени и гръцките инвестиции в България през 2005 година.

Във втория ден на форума ще бъдат обсъдени интегрирането на банковия и небанковия финансов сектор в България в единния европейски финансов пазар, ролята на институционалните инвеститори за развитие на българската икономика и развитието на националната платежна система.

Предвижда се кръгла маса "Насърчаване на иновациите и инвестициите като фактор за конкурентоспособността на българския бизнес", а вечерта ще бъдат връчени призовете "Финансов продукт на годината" и "Най-голям корпоративен дарител от финансовия сектор".

За последния ден на изложението са предвидени дискусионни панели, свързани с маркетинга на финансови продукти и услуги и с човешките ресурси като фактор за конкурентоспособността на българския бизнес. Преди закриването на изложението ще бъде връчен и приз за най-добре организиран щанд, определен от посетителите.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 23:01 | 12.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още