IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Минералсувенир ще увеличава капитала и премества седалището в Кърджали

11:18 | 10.02.06 г.
Автор - снимка
Създател
Минералсувенир ще увеличава капитала и премества седалището в Кърджали

Увеличаване на капитала на "Минералсувенир" АД – София от 50 хил. лв. на 250 хил. лв. трябва да бъде гласувано на Общо събрание на дружеството, което ще се проведе на 15 март, съобщава “Държавен вестник”. Предвижда се увеличението да бъде осъществено чрез издаване на 200 000 нови обикновени налични поименни акции с право на глас с номинална и емисионна стойност един лев.

В дневния ред е включено гласуване за промяна във вида на акциите на дружеството от безналични в обикновени налични поименни с право на глас. Акционерите ще гласуват и за промяна в седалището и адреса на управление от София в Кърджали.

Ще се гласува увеличението на капитала да бъде осъществено по реда на чл. 195 ТЗ, като всички акции от новата емисия бъдат записани от определено/определени от общото събрание лице/лица.

Дневният ред предвижда приемане на доклад на Съвета на директорите за дейността на дружеството през 2005 г., приемане на годишния счетоводен отчет на дружеството, като и приемане на промени в органите на управление на дружеството.

При липса на кворум Общото събрание ще се проведе на 30 март.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 23:55 | 11.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още