IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Правата на Булленд ще се предлагат в няколко поредни дни

На първата дата на аукциона ще бъдат предложени за продажба 100 000 права

11:02 | 09.02.06 г.
Автор - снимка
Създател
Правата на Булленд ще се предлагат в няколко поредни дни

Правата за първоначално увеличаване на капитала на "Булленд инвестмънтс" АДСИЦ -София ще се предлагат в няколко поредни дни, стана ясно от съобщение на Българска фондова борса - София. Ще бъдат предложени общо 500 000 права, а първоначалната продажба ще започне на 15 февруари.

На първата дата на аукциона ще бъдат предложени 100 000 права. В случай на частична продажба на правата, останалото количество непродадени права ще бъде предлагано за продажба на всеки следващ работен ден до изчерпване на количеството.

На четвъртия, петия, шестия и седмия работен ден инвестиционният посредник по продажбата "Евро финанс" АД ще добавя по 100 000 нови права към броя на непродадените от предходните дни (ако има такива). По този начин на посочените дати на аукциона ще бъдат предложени 100 000 права плюс всички непродадени от предходните дни.

При наличие на непродадени права, аукционът продължава и на осмия работен ден от началото на първичното публично предлагане, както и на всеки следващ работен ден до пълното изчерпване на правата или до изтичане на установения срок за търговия на правата на БФБ-София АД. Правата може да се търгуват на борсата до 28 февруари.

Срещу всяко право може да се запише една акция от увеличението на капитала на дружеството с номинална и емисионна стойност един лев.

Свързани компании:

Булленд инвестмънтс АДСИЦ(LAND)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 15:23 | 03.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още