IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Фондация “Атанас Буров” подпомага бъдещи мениджъри на финансовия риск

Финансовата помощ включва размера на таксата за явяване на изпит през 2006 г. и членския внос в организацията за същата година

16:28 | 06.02.06 г.
Фондация “Атанас Буров” подпомага бъдещи мениджъри на финансовия риск
Фондация “Атанас Буров” обявява конкурс за финансово подпомагане на придобиването на професионална акредитация “мениджър на финансовия риск” към Световната асоциация на професионалистите в риска (GARP), съобщиха от асоциацията за Investor.bg.

Финансовата помощ включва размера на таксата за явяване на изпит през 2006 г. и членския внос в организацията за същата година.

До конкурса се допускат лица, които имат най-малко една година професионален опит в управлението на пазарния, кредитен или операционен риск; работят в банкова или небанкова финансова институция; притежават най-малко бакалавърска степен по финанси или друга икономическа специалност и владеят отлично английски език.

Конкурсът включва писмен тест на английски език по количествен анализ, изчисление и управление на пазарния, кредитния и операционен риск и събеседване. До събеседване ще бъдат допуснати кандидати, получили на теста най-малко 70 точки.

Кандидатите за участие в конкурса трябва да представят: молба за участие в конкурса в свободен текст; автобиография; служебна бележка или копие от трудова книжка за удостоверяване на професионалния стаж; копие от диплома за притежавана образователна степен; копие от документ за владеене на английски език.

Документите се изпращат по пощата на адрес: София 1000, ул. Дякон Игнатий № 1, Фондация “Атанас Буров”, “За конкурса GARP”. Крайният срок за получаване на документите е 17.00 ч. на 1 март 2006 г.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 20:50 | 12.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още