IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Societe Generale Експресбанк с нова корпоративна идентичност

Новото име е част от цялостната комуникационна стратегия за новата корпоративна идентичност на банката

13:41 | 23.01.06 г.
Автор - снимка
Създател
Societe Generale Експресбанк с нова корпоративна идентичност

Известната доскоро като SG Експресбанк вече ще се нарича Societe Generale Експресбанк, съобщиха от банката. „С цялостното изписване, вместо съкращението SG, банката подчертава принадлежността си към френската Societe Generale Group – една от най-големите банкови групи в Европа“, се казва в съобщението.

Съчетавайки кирилица и латиница в името на банката, ние искахме едновременно да покажем ясно принадлежността си към международната група, като в същото време съхраним българското лице на банката”, обясни главният изпълнителен директор на банката Филип Лот. „Нашите клиенти и служителите в банката са много привързани към името Експресбанк, което е известно и се ползва с отличен имидж, затова избрахме да продължим традицията”, допълни Лот.

Новото име е част от цялостната комуникационна стратегия за новата корпоративна идентичност на банката. Паралелно с промяната в името, се променя и логото на банката. То е съобразено с нов международен корпоративен стандарт на Societe Generale, който цели унифицирането на запазения знак на банковата група в цял свят, за да бъде по-лесно тя да се идентифицира във всички страни по света.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 13:08 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още