IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

КД Секюритис: Надяваме се на сделка до 10 дни

Изпълнителният директор на КД Секюритис Владислав Панев заяви, че посредника планира увеличение на капитала, но няма да кандидатства за пълен лиценз

15:07 | 19.01.06 г.
КД Секюритис: Надяваме се на сделка до 10 дни

Съветът на директорите на БФБ-София АД предостави статут на редовен член на КД Секюритис ЕАД. Към настоящия момент КД разполага с частичен лиценз, като капиталът му е в размер на 250 хил. лв. Седалището му се намира на бул. Фритьоф Нансен 9, а борсов посредник е Нели Петрова.

Изпълнителният директор на КД Секюритис Владислав Панев заяви, че посредникът планира увеличение на капитала, но няма да кандидатства за пълен лиценз. “Надяваме се до 10 дни да осъществим и първата си сделка,” допълни Панев.

КД Секюритис ще разчита както на български, така и на чуждестранни клиенти, най-вече от сърбо-хърватско-словенския регион. “Ще предложим доста интересни условия за COBOS клиентите, като целта е привличане на повече инвеститори, заяви бившият портфолио мениджър на ИД КД Пеликан АД.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 12:24 | 10.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още