IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Техноресурс ООД купи Почивно дело ЕАД за 4,4 млн. лв.

Предметът на дейност на “Почивно дело и квалификация” ЕАД е повишаване на квалификацията, осигуряване на отдих и възстановяване на работещите в Министерството на правосъдието

17:40 | 18.01.06 г.
Автор - снимка
Създател
Техноресурс ООД купи Почивно дело ЕАД за 4,4 млн. лв.

"Техноресурс” ООД купи на първоначалната тръжна цена от 4,4 млн. лв. 100% от капитала на “Почивно дело и квалификация” ЕАД – София, съобщиха от Агенцията за приватизация.

Оферти за участие в търга с явно наддаване подадоха две фирми, но едната не се яви и беше дисквалифицирана.

Предметът на дейност на спечелилия търга е търговия в страната и чужбина с материални ресурси и средства за производство; пласментно-снабдителска и производствена дейност и услуги и др.

Предметът на дейност на “Почивно дело и квалификация” ЕАД е повишаване на квалификацията, осигуряване на отдих и възстановяване на работещите в Министерството на правосъдието, както и осъществяване на всякаква друга, незабранена от закона дейност.

Цената по сделката се заплаща чрез банков превод по сметка на Агенция за приватизация.

Почивно дело и квалификация” ЕАД притежава почивни станции, земи и други сгради. В активите са включени: дом “Люлин” в Банкя, почивен комплекс “Темида”, КК ”Чайка” - Варна, почивна станция “Звездица” - парк “Витоша”, бивш почивен дом “Верея” м. “Дъбова гора” - Старозагорски минерални бани, както и вила в народен парк “Кайлъка” - Плевен.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 05:15 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още