IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Бригите Респо намали дела си в Интеркапитал Пропърти Дивелопмънт

В момента капиталът на дружеството, чийто първи проект “Марина Кейп” да бъде завършен през октомври 2006 г. е 2 млн. лв.

17:02 | 16.01.06 г.
Бригите Респо намали дела си в Интеркапитал Пропърти Дивелопмънт
Френската гражданка Бригите Респо е намалила дяловото си участие в Интеркапитал Пропърти Дивелопмънт АДСИЦ от 15,00 на 14,64 на сто, показват данните от седмичния бюлетин на Централния депозитар.

В момента дружеството е в процедура на увеличение на капитала, като от Интеркапитал Маркетс уточниха за Investor.bg, че до няколко дни ще внесат документите в съда. В момента капиталът на дружеството, чийто първи проект “Марина Кейп” да бъде завършен през октомври 2006 г., е 2 млн. лв., но може да нарасне до 3,5 млн. лв. при успешно увеличение на капитала.

В петък (13 януари) бе сключена последната сделка с акциите на Интеркапитал Пропърти Дивелопмънт на ниво от 2,41 лв. В момента офертите купува по позицията са на нива от 2,38 лв., но офертите предлага липсват на пода на борсата.

Свързани компании:

Интеркапитал Пропърти Дивелопмънт АДСИЦ(ICPD)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 01:03 | 11.09.22 г.
Най-четени новини

Коментари

Финанси виж още