IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Швейцарец е новият главен директор “Пазари на фиксирани услуги” в БТК

Назначението влиза в сила от днес, като Мартин Щауб поема функциите на Тони Робинсън, който до момента отговаряше за маркетинга и продажбите на компанията

16:37 | 16.01.06 г.
Автор - снимка
Създател
Швейцарец е новият главен директор “Пазари на фиксирани услуги” в БТК

Мартин Щауб е назначен на позицията главен директор “Пазари на фиксирани услуги” в Българската телекомуникационна компания (БТК), съобщиха от телекома. Назначението влиза в сила от днес, като Мартин Щауб поема функциите на Тони Робинсън, който до момента отговаряше за маркетинга и продажбите на компанията.

Тони Робинсън e част от екипа на БТК, който през трудния следприватизационен период постигна значителни успехи и превърна БТК в модерна и конкурентна телекомуникационна компания”, казва Денис Уолах, главен изпълнителен директор на БТК, цитиран в съобщението на БТК.

Мартин Щауб е швейцарец и има повече от 20 години опит в областта на телекомуникациите и развитието на информационните технологии.

Преди идването си в БТК, е работил в Intramanagement AG и TDC Switzerland AG, където е отговарял за отдел “Отчет на приходите” за национални и международни фирми, фиксирани мрежи и интранет услуги, частни и бизнес абонати, включително и мобилни услуги.

Свързани компании:

БТК АД (отписана)(5BT)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 22:08 | 06.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още