IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Само за 200 права на Актив Пропъртис АДСИЦ ще се наддава в сряда

Основен акционер в дружеството с 59,24% е ПТ-Холдинг АД-Пловдив, а изпълнителният директор Дилян Панев притежава 18,08 на сто

17:37 | 16.01.06 г.
Само за 200 права на Актив Пропъртис АДСИЦ ще се наддава в сряда
Едва 200 броя са незаписаните права, останали за предстоящия в сряда аукцион по увеличението на капитала на Актив Пропъртис АДСИЦ, заявиха за Investor.bg от ИП Карол АД, който е упълномощен да извърши процедурата.

Всяко закупено право дава възможност за записване на седем от новите акции на дружеството, като емисионната цена на новите акции е 1,10 лв.

Средствата от увеличението на капитала ще бъдат използвани за придобиване на административна сграда и подземен паркинг, финансиране на строително-монтажните и довършителни работи по подземния паркинг и финансиране на нов инвестиционен проект.

Основен акционер в дружеството с 59,24% е ПТ-Холдинг АД-Пловдив, а изпълнителният директор Дилян Панев притежава 18,08 на сто. ИД Адванс Инвест АД и Анди - Л ЕООД-Пловдив имат съответно по 10 и 5 на сто.

Свързани компании:

Актив Пропъртис АДСИЦ(AKTV)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 04:02 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още