IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Държавни таксови марки вече ще се продават и в пощите

Пълен списък на пощенските клонове, в които се продават държавните таксови марки, може да бъде намерен на Интернет страницата на Министерството на финансите

15:38 | 13.01.06 г.
Автор - снимка
Създател
Държавни таксови марки вече ще се продават и в пощите

По силата на сключен от Министерството на финансите (МФ) договор с „Български пощи” ЕАД от тази година държавните таксови марки вече ще се продават в определени пощенски клонове, съобщиха от министерството.

Пълен списък на пощенските клонове, в които се продават държавните таксови марки, може да бъде намерен на Интернет страницата на Министерството на финансите, в раздел Административни услуги/Министерство на финансите.

Държавните таксови марки са платежно средство за различни услуги. Заплащането посредством тях е регламентирано в Закона за държавните такси.

Отпечатването на държавните таксови марки на основание чл. 7 от Наредбата за условията и реда за отпечатване и контрол върху ценни книжа става под контрола на Министъра на финансите.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 06:42 | 01.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още