IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Интертръст ще регистрира търгово предложение за ОЦК на 15 август

В момента "Интертръст" ЕАД притежава 8 298 052 акции от ОЦК, представляващи 98.63% от капитала на дружеството

12:01 | 10.01.06 г.
Автор - снимка
Създател
Интертръст ще регистрира търгово предложение за ОЦК на 15 август

"Интертръст" ЕАД - София възнамерява да регистрира търгово предложение за закупуване на всички останали акции с право на глас в Общото събрание на публичното дружество "Оловно цинков комплекс" АД - Кърджали, като това ще стане на 15 август тази година, съобщи Българска фондова борса - София по информация от "Интертръст".

В момента "Интертръст" ЕАД притежава 8 298 052 акции от ОЦК, представляващи 98.63% от капитала на дружеството.

Публичното предлагане ще бъде осъществено при условията и по реда на Закона за публично предлагане на ценни книжа и Наредба №13 за търгово предлагане на закупуване и замяна на акции. Намеренията на предложителя относно бъдещата дейност на ОЦК са да развива досегашната дейност на дружеството, както и да поиска неговото отписване от регистъра, воден от КФН.

В случай, че намерението за регистриране на търгово предложение отпадне, "Интертръст" незабавно ще уведоми акционерите за това, включително и за причините довели до отпадане на намерението, се казва още в съобщението.

Днес акциите на ОЦК се търгуват на 6 лв. Най-високота търсене е на 5,48 лв., а най-ниското предлагане - на 6,30 лв. за акция.


Свързани компании:

ОЦК АД /в несъстоятелност/(5OTZ)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 19:40 | 07.09.22 г.
Специални проекти виж още
Услугата коментари е временно недостъпна. Извиняваме се за неудобството.
Финанси виж още