IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Оргахим пуска антифриз, подходящ за всички двигатели с вътрешно горене

От компанията съобщиха, че корпоративният им сайт е попаднал сред десетте най-добри в Европа в ежегодната класация IR Global Rankings & Awards 2006

09:26 | 10.01.06 г.
Оргахим пуска антифриз, подходящ за всички двигатели с вътрешно горене
Оргахим АД-Русе ще пусне на пазара антифриз, подходящ за всички двигатели с вътрешно горене, съобщава БФБ-София. Продуктът е в две разновидности - авто антифриз за директна употреба и авто антифриз концентрат.

През септември русенското дружество пусна на пазара дезинфекциозен препарат, използващ се за почистване на различни площи - мазилка, дървени плоскости, метали, камък и др.

Наскоро от компанията съобщиха, че корпоративният им сайт е попаднал сред десетте най-добри в Европа в ежегодната класация IR Global Rankings & Awards 2006. Сред конкурентите на Оргахим, дружеството с най-добро корпоративно управление в България за 2004 г., са adidas-Salomon AG, BASF, Siemens AG, Banco BPI и др. Окончателният победител в конкурса ще стане известен в началото на февруари.

За първите девет месеца на 2005 г. Оргахим обяви печалба в размер на 2,824 млн. лв., в сравнение с 1,51 млн. лв. за сравнимия период на миналата година.

Вчера бяха изтъргувани 1177 броя от книжата на Оргахим на цени между 68 и 68,92 лв., или с 0,53 на сто по-скъпи от петък.

Свързани компании:

Оргахим АД(5ORG)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 08:41 | 10.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още