IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Проучване и добив на нефт и газ закупи 51% от Петро Газ Антика

Основни акционери в Проучване и добив на нефт и газ са Химимпорт и Интер Ръбър Хеми ООД

17:33 | 09.01.06 г.
Проучване и добив на нефт и газ закупи 51% от Петро Газ Антика
На 28 декември 2005 г. Проучване и добив на нефт и газ ЕАД-Плевен е закупило 51 дружествени дяла с номинална стойност 50 лева всеки един, предствавляващи 51% от капитала на Петро Газ Антика ООД-Монтана, съобщава БФБ-София.

Още на следващия ден с решение на Окръжния съд в град Монтана Проучване и добив на нефт и газ ЕАД-Плевен е вписано като съдружник в Петро Газ Антика ООД. Съдът вписа и избора на изпълнителния директор на плевенското дружество за управител на Петро Газ Антика.

Основният капитал на Петро Газ Антика е 5 хил. лв., като 90% от него са собственост на Петро-Газ, а останалите 10 се държат от Асен Иванов Георгиев. Предметът на дейност на дружеството включва проектиране на нефтени и газови сондажи, нефтопроводи, газопроводи, сондиране на кладенци за нефт и вода; ремонт на нефтени и газови находища; строителство на нефто-, газо- и водопроводи и др.

Проучване и добив на нефт и газ отчете консолидирана печалба в размер на 4,845 млн. лв. за деветмесечието на 2005 г., в сравнение с 865 хил. лв. година по-рано. Химимпорт увеличи дяловото си участие на 50,999 на сто, докато Интер Ръбър Хеми ООД има 21,971 процента. УПФ Съгласие АД и ТБ Централна Кооперативна Банка АД държат съответно по 5,50 и 5,31 на сто.

Днес бяха изтъргувани 62 броя от книжата на дружеството на цени между 46,80 и 48 лв. за брой, или с 5,88 на сто по-евтини от петък.


Свързани компании:

Проучване и добив на нефт и газ АД(NGAZ)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 10:42 | 10.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още