IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кабинетът назначи временен оперативен ръководител на Агенцията по туризъм

Главният директор на “Развитие на туристическия продукт” на Държавната агенция по туризъм Валери Петров е упълномощен от правителството да изпълнява временно неотложни задачи, свързани с оперативната дейност на Агенцията

16:33 | 05.01.06 г.
Автор - снимка
Създател
Кабинетът назначи временен оперативен ръководител на Агенцията по туризъм

Главният директор на “Развитие на туристическия продукт” на Държавната агенция по туризъм Валери Петров е упълномощен от правителството да изпълнява временно неотложни задачи, свързани с оперативната дейност на Агенцията, съобщиха от пресцентъра на Министерски съвет.

С решението си правителството му разреши да подписва документи за разходи, свързани с поетите от Агенцията ангажименти за участие в туристически изложения. Валери Петров ще назначи комисии за провеждането на конкурс за оформители на щандове за участие на български фирми в международни изложения, ще разглежда постъпилите оферти, ще класира предложенията и ще сключи договори със съответните изпълнители.

Той е упълномощен също да сключи договори с организатори на туристически изложения в страната, в т.ч. за предстоящото изложение “Ваканция 2006 г. ”, което ще се проведе в края на февруари 2006 г. в НДК. На главния директор на  “Развитие на туристическия продукт” на Държавната агенция по туризъм се разрешава да подписва заповеди за командировки на служители на Агенцията в страната и в чужбина.

Решението на правителството е в сила до определянето на титуляр за председател на Държавната агенция по туризъм.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 09:50 | 11.09.22 г.
Специални проекти виж още
Услугата коментари е временно недостъпна. Извиняваме се за неудобството.
Финанси виж още