IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Над 20 хил. права на Актив Пропъртис се изтъргуваха на цена от 1,75 лв.

Всяко право дава възможност за записването на седем от новите акции на дружеството с номинална стойност един лев и емисионна стойност 1,10 лв. всяка

14:41 | 03.01.06 г.
Над 20 хил. права на Актив Пропъртис се изтъргуваха на цена от 1,75 лв.
В третия ден от търговията с правата на Актив Пропъртис АДСИЦ бяха прехвърлени 20 517 броя на ниво от 1,75 лв. Всяко право дава възможност за записването на седем от новите акции на дружеството с номинална стойност един лев и емисионна стойност 1,10 лв. всяка.

След края на търговската сесия офертите купува за правата останаха на нива от 1,41 лв. купува, а тези продава на цена от 2,28 лв. продава.

Средствата от увеличението на капитала ще бъдат използвани за придобиване на административна сграда и подземен паркинг (1,606 млн. лв.), финансиране на строително-монтажните и довършителни работи по подземния паркинг (1,3 млн. лв.), а останалите средства "Актив Пропъртис" възнамерява да използва за финансиране на нов инвестиционен проект (придобиване на терен за изграждане на жилищно и ваканционно селище), както и за оптимизиране на капиталовата структура на дружеството.

Последната сделка с акциите на дружеството бе сключена на 30 ноември на ниво от 1,55 лв. Офертите по позицията са на нива от 1,35 лв. купува, с липса на продавачи.

Свързани компании:

Актив Пропъртис АДСИЦ(AKTV)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 11:56 | 04.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още