IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ирис Трейд Интернешънъл придоби 45,474% от Рециклиращо предприятие

Други 26,95 на сто от капитала на дружеството са собственост на Фарма М АД-Монтана

12:37 | 03.01.06 г.
Ирис Трейд Интернешънъл придоби 45,474% от Рециклиращо предприятие

Ирис Трейд Интернешънъл ООД е придобило 45,474 на сто от капитала на Рециклиращо предприятие АД, се посочва в седмичния бюлетин на Централния депозитар.

Пакетът бе прехвърлен чрез блокова сделка на 21 декември на цена от 1,00 лв. Предходният собственик на дружеството – Нивиа Трейдинг, вече не притежава дялово участие в разградското дружество, чийто предмет на дейност е изкупуване, заготовка и реализация на вторични суровини на изделия за бита и индустрията.

Според регистъра АПИС Ирис Трейд Интернешънъл се занимава с вътрешна и външна търговия, производство и търговия с промишлени, хранителни, селскостопански, битови стоки, посреднически и комисионерски услуги и др.

Други 26,95 на сто от капитала на Рециклиращо предприятие са собственост на Фарма М АД-Монтана.

Дружеството отчете загуба за деветмесечието в размер на 145 хил. лв. в сравнение с печалба от 257 хил. лв печалба за сравнимия период на миналата година.

Последна сделка с акциите на дружеството бе сключена на цена от 0,55 лв. Офертите по позицията са на нива от 0,55 лв. купува и 0,72 лв. продава.

Свързани компании:

Рециклиращо предприятие(4NY)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 14:19 | 11.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още