IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Агенцията по приходите започна работа

11:03 | 03.01.06 г.
Автор - снимка
Създател
Агенцията по приходите започна работа

Новата Национална агенция по приходите (НАП) днес започна работа. Централният офис на Териториалната дирекция по приходите в София се намира на улица "Шести септември" 10.

Новата агенция обединява работата на данъчните служби и на Националния осигурителен институт (НОИ), които отговарят за събирането на осигурителните плащания според последните промени в законодателството.

Служителите в новата администрация ще правят регистрация на трудови договори и фирми, ще обработват документите за задължения към НОИ, както и жалби, молби и други услуги, изпълнявани досега от данъчните служби и НОИ.

На 30 декември, със заповед на изпълнителния директор на агенцията Мария Мургина, бяха назначени деветима директори на териториални дирекции на Националната агенция за приходите.

Повече подробности за реформата в данъчната и осигурителната администрация предоставят двата милиона брошури, които се разпространяват в териториалните дирекции на НАП и общините в цялата страна.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 22:46 | 06.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още