IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Правата на Актив Пропъртис АДСИЦ ще се търгуват от 27 декември

На правата е присвоен борсов код R3АKTIV, а 1 февруари е крайната дата за записване на акциите от увеличението на капитала

16:19 | 14.12.05 г.
Правата на Актив Пропъртис АДСИЦ ще се търгуват от 27 декември
Търговията с права, даващи възможност за участие в увеличението на капитала на Актив Пропъртис АДСИЦ-Пловдив, ще стартира на 27 декември и ще продължи до 9 януари 2006 г., се посочва от съобщение на БФБ-София.

Увеличението на капитала ще стане чрез предлагането на 650 хил. права, като съотношението между издадените права и новите акции е 1/7. Правата се прехвърлят в Централния депозитар до 11 януари, а седмица по-късно (18 януари) ще се проведе аукционът за продажбата на неизползваните права.

На правата е присвоен борсов код R3АKTIV, а 1 февруари е крайната дата за записване на акциите от увеличението на капитала.

Капиталът ще бъде увеличен само ако бъдат записани и платени най-малко 2,4 млн. акции. Последната дата за сключване на сделки с акции на това дружество на борсата, в резултат на които приобретателят има право да участва в увеличението на капитала, е 16 декември 2005 година.

Последна сделка с акциите на дружеството бе сключена на 30 ноември на цена от 1,55 лв. В момента офертите купува са на нива от 1,71 лв. купува, но офертите продава липсват на пода на борсата.

Свързани компании:

Актив Пропъртис АДСИЦ(AKTV)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 12:53 | 09.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още