IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Христо Лачев е новият изпълнителен директор на Булгартабак Холдинг

Георги Костов е избран за зам.-председател на новия Управителен съвет на холдинга

16:13 | 14.12.05 г.
Автор - снимка
Създател
Христо Лачев е новият изпълнителен директор на Булгартабак Холдинг

Изпълнителният директор на „Благоевград-БТ“ Христо Лачев е новият изпълнителен директор на „Булгартабак Холдинг“, съобщиха от Министерството на икономиката и енергетиката след заседанието на новия Надзорен съвет на дружеството.

Лачев ще бъде единствен изпълнителен директор на холдинга, а остава и изпълнителен директор на благоевградското предприятие. Досега холдингът имаше двама изпълнителни директори – Георги Костов и Илия Калоферов.

Костов е избран за зам.-председател на новия управителен съвет на „Булгартабак холдинг“, а за председател на съвета е избрана Корнелия Нинова - зам.-министър на икономиката и енергетиката.

Останалите членове на Управителния съвет са Асен Шехов, председател на съвета на директорите на “Благоевград БТ” и Иван Биларев, председател на Управителния съвет на “Никотиана”.

За председател на Надзорния съвет на “Булгартабак холдинг” е избрана Анна Янева – заместник-министър на икономиката и енергетиката. Днес бяха сменени трима членове на съвета.

Свързани компании:

Булгартабак - холдинг АД(BTH)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 00:34 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още